Kesihatan dan Kecantikan
URODA I ZDROWIE

Kesihatan dan Kecantikan

3 jam tanpa henti! Penyalahgunaan peningkat ereksi membawa Akibat yang Mengejutkan!

Penulis: Peter 13/02/2019 , 08:44

Secara jujur, adakah anda berpuas hati 100% dengan kemampuan seks anda? Jika tidak, maka anda tidak bernasib baik. Hanya 2.67% lelaki mengalami masalah untuk bertahan kurang dari 15 minit. Dan hanya 9% sahaja daripada lelaki di Thailand yang berumur dari 30-55 tahun menghadapi masalah kemampuan seks. Oleh sebab itu, untuk berjaya dikamar, lelaki Thai menggunakan segala cara yang mungkin untuk meningkatkan nafsu seks dan kemampuan ketika persetubuhan.

Doktor telah membunyikan loceng!

Dengan kemunculan di Malaysia, kapsul Hammer of Thor , doktor melaporkan lebih banyak kes yang membahayakan kesihatan ereksi bertahan yang terlalu lama (sehingga 3 jam tanpa ejakulasi) . Punca ereksi yang terlalu lembik dengan cepat, lelaki sering mengabaikan cara penggunaan dan juga mengambil melebihi dos harian Hammer of Thor . Ini adalah disebabkan faktor penggunaan ubat-ubatan lain, termasuk Viagra, yang tidak tahan lama dan kesan berpanjangan, dan seterusnya menyebabkan lelaki hanya mencapai pada hasil yang tertentu, mengambil melebihi dari dos yang disarankan seperti dalam arahan penggunaan. Mereka melakukan kesilapan yang sama dengan Hammer of Thor .

Kapsul adalah sesuatu yang sensasi. Ia digunakan secara meluas oleh lelaki seluruh dunia, walaupun sebelum ni pernah digunakan oleh kebanyakan pelakon filem lucah. Walaubagaimanapun Hammer of Thor perlu digunakan secara tertib mengikut panduan penggunaan Walaupun hakikatnya, selepas dengan pengambilan satu kapsul Hammer of Thor lelaki akan merasakan ereksi yang berpanjangan selama 30-40 minit lebih lama, mereka kehilangan minda dalam usaha mencapai hasil yang belum pernah berlaku ditemoat tidur.

Semua lelaki menggunakannya Hammer of Thor , hasil pencapaian yang ketara diperoleh serta-merta daripada ereksi yang terlalu cepat dengan seks selama 3-7 minit, tempoh persetubuhan meningkat hingga 35-90 minit sebelum terpancut. Ada yang mampu lakukan seks sehingga 2-3 jam. Dan apakah punca kegembiraan pada minggu pertama menjadi sebab yang perlu dibimbangkan. Berfikir dahulu menggunakan Hammer of Thor kapsul yang menunjukkan zakar tidak akan lembut walaupun selepas beberapa kali klimaks.

Sebuah makmal bebas telah menjalankan kajian dan menerbitkan kesimpulan bahawa:

Hammer of Thor secara ketara memanjangkan masa persetubuhan seksual dan meningkatkan ereksi yang menjadikan kenapa lelaki dari seluruh dunia menghargai kelebihan anugerah Hammer of Thor .

Bagaimana Hammer of Thor berkesan?

1. Zakar bukan hanya otot. Ereksi tidak menyebabkan berlakunya kontraksi otot tetapi dengan mengisi kavernus dalam badan (Corpora Cavernosa) dengan darah. Untuk meningkatkan ereksi, saraf kavernus dalam badan perlu dipenuhi dengan darah. Ini yang akan membuatkan zakar menjadi keras dan mengembang mengikut saiz.. Oleh itu keanjalannya perlu meningkat. Kapsul ini mampu meningkatka keanjalan saraf kavernus badan disebabkan komponen khusus yang terdapat didalam formula.

2. Ekstrak daripada cengkerang tiram dan akar ginseng memanjangkan tempoh persetubuhan.

3. Bahan semulajadi kompleks dan vitamin dengan ketara akan meningkatkan data tahan lelaki dan bentuk badan secara umum.

4. Tidak seperti kapsul Viagra yang mempunyai kesan kumulatif yang mana memberi beberapa kesan seketikanya keras dan tahan lama walaupun tanpa mengambil kapsul Hammer of Thor .

Kajian yang dijalankan dikalangan mereka yang telah mencuba Hammer of Thor Mengesahkan bahawa peningkatan potensi secara mendadak didapati pada mereka yang menggunakan lebih daripada 3 kapsul dalam satu masa! Menyebabkan tempoh ereksi meningkat sehingga 2 jam setengah hingga ke 3 jam. Aliran darah keluar yang tepat dari kepala membawa kepada penurunan dalam tekanan darah, menyebabkan pengsan, kepenatan dan kecederaan.

Amaran Seksologis: ereksi yang terlalu lama boleh menyebabkan masalah kesihatan!

Berbanding dengan produk lain yang sama, kesan yang dicapai secara semulajadi Hammer of Thor adalah 98.7% lebih tinggi. Walau bagaimanapun, ini membawa kepada risiko dan haruslah mengikuti arahan dengan tepat sepertimana yang terteta pada bungkusan produk. Ingat, tidak ada salahnya jika ingin lakukan seks bertahan lebih lama dan lebih baik untuk kedua-dua pasangan. Perkara yang paling adalah perlu mematuhi arahan iaitu tidak melebihi 1 kapsul, 30 minit sebelum melakukan seks.

Jaga kesihatan anda!

Tidak dinafikan, semua orang mampu Hammer of Thor Oleh itu, lelaki yang putuskan untuk mencuba, mereka tidak akan rugi apa-apa, dengan "tambahan" 40-50 minit persetubuhan boleh mengembalikan keyakinan dan kepuasan kepada mana-mana wanita. Adalah lebih baik anda menempah krim ini daripada laman web rasmi pengilang, dijamin harga yang rendah dan bebas daripada produk palsu.

Tempah Hammer of Thor daripada laman web rasmi

Komen

ijai Selangor 13.02.2019 - 14:03

Hammer of Thor Menghangatkan anda! Isteri saya takut nak tidur bersama saya)) Dia tak cukup tidur. Mestilah! Sekarang saya sukakannya sekurang-kurangnya 1 jam setengah. Saya ada batang sekeras batu, tidak lagi lembik.

Kerol_87 14.02.2019 - 03:17

HS! Yeke?? Bole buat selama tu??? Kalau saya seks tahan paling lama pun 20 minit, tak cukup, teman wanita saya tak dapat klimaks cepat sangat. Lepas ambil kapsul ni, saya boleh bertaham...sepanjang malam! Dah tempah!

Daniel Lim 14.02.2019 - 19:02

Saya juga dah tempah Hammer of Thor tak lama dulu. Saya gunanya seminggu je. Batang keras sangat, tak patah langsung!! Saya lakukan dengan gadis hot sepanjang malam, jiran-jiran marah sebab buat bising! Saya syorkan sangat-sangat!

Hasim 15.02.2019 - 13:26

Saya pun dah cuba Hammer of Thor .
Saya rasa ramai yang berminat dengan kajian sebenar: Selepas makan malam dengan teman wanita baru saya. Kami ingat nak lakukan seks. Dia tarik saya ke bilik tidur dan mula tarik seluar saya...dan dia mula ketawa terbahak0bahal. Dia melihat zakar saya yang lembik. Apa yang paling mengecewakan adalah ia benar-benar lembik.
Saya rasa sungguh malu.
Kemudian saya terjumpa satu laman web di mana saya lihat satu iklan daripada Hammer of Thor tanpa fikir panjang, saya menempahnya segera. Saya tak rugi apa pun. Malah saya belinya dengan harga diskaun 50%.
Beberapa hari selepas itu saya dapat bungkusan kapsul tersebut.
Seminggu selepas mengambil kapsul tu saya perasan yang batang saya makin menegang, lepas tu saya memikirkan sesuatu yang panas. Sebelum ni saya tak pernah rasa tegang macam ni.
Saya telefon teman wanita saya dan ajak dia melakukannya. Dia setuju. Tapi kali ni dia tak ketawa pun. Batang saya tegang, macam saya telan satu bungkus Viagra!
Bila dia melihat batang saya sangat tegang, mulut dia ternganga. Dia sedut, menjilat dengan rakus jauh kedalam mulutnya. Kemudian saya tolak dia dan menusukkan batang saya kedalam vaginanya dengan kuat sehingga dia menjerit keseronokan. Kemudian saya jolok vaginanya dalam postur yang berbeza. Apabila anda mempunyai batang yang tegang adalah mudah dan seronok bila lakukannya. Akhirnya, saya rebah ke mukanya.

Erham_k 16.02.2019 - 10:35

Saya ada masalah besar. Saya pernah alami beberapa isu ereksi, ia mungkin masalah dari segi psikologi. Saya tak rasa lakukan seks sama sekali. Tidak kira betapa gigih teman wanita saya goda. Saya agak sukar untuk lakukannya sebulan sekali. Selepas saya menempah Hammer of Thor - kini saya gembira dengan obsesi seks saya, dia katakan dia dapat seks yang secukupnya 2-3 sehari. Sukar nak puaskan hari wanita saya!

Zaki Hamid 17.02.2019 - 10:35

Kesemua komen-komen disini membuatkan saya rasa hangat! Saya pun nak tempah juga!)) Saya penah dah asik gagal sahaja, tak pasti dengan diri sendiri. Terutamanya bila batang tak panjang sehingga 5:30 memang tak mudah nak selesaikan masalah ini.

Kamelia 18.02.2019 - 13:34

Saya berikan kapsul ini kepada suami saya dan kini saya dalam masalah. Secara tiba-tiba dia mahu melakukan seks dengan saya, Dan saya tak boleh buat apa-apa lagi, sakit sangat!

Ilham Kamil 19.02.2019 - 19:36

Saya pun dah tempah Hammer of Thor sebaik sahaja habis membaca artikel ini. Sebelum tangan saya mengusap dan keluar air manis selepas beberapa minit! Sekarang tangan saya dah pun penat awal sangat))

Rajev 21.02.2019 - 04:50

Saya ambil kapsul selama beberapa minggu (sebelum ni batang saya memang lembik, sampai harus lupakan niat nak lakukan seks). Kini saya gembira dengan hasilnya. Ia amat berbeza sekali dari Viagra atau pil lain. Selepas habiskan satu botol saya mempunyai batang yang keras setiap hari. Saya bangun setiap pagi sebab "batang" saya menegak kearah siling, hampir menyakitkan.

ijai Gombak 22.02.2019 - 17:21

Terima kasih atas artikel ini! Saya nak tempah untuk teman lelaki saya, saya tak puas dengan seks hanya 7 minit))

Halim 24.02.2019 - 09:17

Terima kasih atas perkongsian artikal ini! Saya pun dah tempah Hammer of Thor . Dapat dalam masa 4 hari, ia tak seperti yang dalam kotak, ianya rahsia)

Alam Shah 26.02.2019 - 04:43

Yay!!! Saya juga dah tempah kapsul yang menakjubkan ni! Kini saya ada batang macam pelakon filem lucah! Tahan sekurangnya 2 jam. Isteri saya menjerit kepuasan (secara peribadi saya tidak tahu, bahawa wanita boleh klimaks beberapa kali semasa satu persetubuhan) Terima kasih Hammer of Thor !

Didi88 28.02.2019 - 03:48

Saya tempah Hammer of Thor minggu lepas. Saya terimanya hari ini. Saya mula gunanya harini. Saya akan komen disini lepas ni untuk kongsi pengalaman saya ;)

Rashid 02.03.2019 - 06:36

Saya ambil ubat Hammer of Thor , kini saya mampu menikmati lakukannya tanpa sebarang masalah, saya benar-benar asyik dengan batang yang terendam dengan nikmati prosesnya. Saya muat turun filem lucah yang bagus dan menontonnya hingga tamat)))

Zali Rahmat 04.03.2019 - 13:16

Saya berumur 67 tahum, berkahwin selama 44 tahun. Dan saya nak katakan yang selepas saya gunakan Hammer of Thor seks terbaik yang pernah saya lakukan dengan isteri. Saya mempunyai ereksi sekeras batu dan ia bertahan selama berjam-jam. Saya ni dah jadi atuk dah, tapi mampu lakukannya seperti budak-budak muda.

Tempah Hammer of Thor dari laman web rasmi
  • Seksologis dengan pengalaman lebih 20 tahun


Kajian khas yang dilakukan dengan 12 pasangan sukarelawan yang telah menggunakan Hammer of Thor untuk 60 hari. Hasilnya adalah seperti berikut:



  • Tempoh purata hubungan seksual mencapai 35-90 minit
  • Kekerapan kepuasan wanita klimaks meningkat 73%
  • Ereksi menjadi lebih stabil dan kuat pada lelaki yang berumur 45 tahun keatas
  • Zakar bertambah panjang 1-2 cm
  • Ia telah dibuktikan bahawa penggunaan Hammer of Thor mempunyai kesan positif dalam kehidupan seks dan kesejahteraan psikologi manusia